2310 83 1333 Εγγραφή

Τμήμα ακαδημίας (...

Τμήμα ακαδημίας (Επίπεδο 2)

Τμήμα ακαδημίας (Επίπεδο 2)

Στο τμήμα της ακαδημίας προωθούνται τα παιδιά από το Επίπεδο 1 μόλις έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι προπονήσεις του τμήματος πραγματοποιούνται στις πισίνες 25 και 50 μ. Εδώ οι μικροί αθλητές μαθαίνουν την τεχνική στα τέσσερα στυλ κολύμβησης, ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα, τα βασικά τεχνικά στοιχεία της κολύμβησης ενώ αρχίζουν να αποκτούν και την αίσθηση της ομάδας, να κοινωνικοποιούνται κατάλληλα και φυσικά με αρκετές ευχάριστες δραστηριότητες!

Πρόγραμμα:

Δευτέρα ως Παρασκευή: 18:00 – 19:00, Σάββατο: 11:00 – 12:00

(Οι αθλητές καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της πισίνας 15 λεπτά νωρίτερα.)

Προπονήτρια:

Σταυρούλα Σιαμόγλου

Πρώην αθλήτρια της κολύμβησης και του θαλάσσιου σκι, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Μ.Σ. «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» και personal & group trainer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητικού προγράμματος του Ο.Φ.Θ., εγγραφές, κ.α., επικοινωνήστε με την κ. Βίκυ Αυγέρη, τηλ. 6983467188 και επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: ΟΦΘ Κολύμβηση.

Συλλογή Εικόνων
Σιαμόγλου Σταυρούλα

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr