2310 83 1333 Εγγραφή

Αγωνιστική ομάδα...

Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 4-6)

Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 4-6)

 

Η αγωνιστική ομάδα αποτελεί την κορυφή της δομής του κολυμβητικού τμήματος. Εδώ εντάσσονται κολυμβητές και κολυμβήτριες κατά βάση από 13 ετών, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα στο Επίπεδο 3. Οι αθλητές επιλέγουν να κάνουν συστηματική προπόνηση με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση και συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πρωταθλήματα. Η προπόνηση προχωρά σύμφωνα με τις αρχές που υποδεικνύει η επιστήμη της προπονητικής. Η ομάδα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον αθλητή το επιθυμεί, να προπονηθεί κατάλληλα για να βελτιώσει τις ικανότητές του και να φθάσει στη διάκριση. Η συνέπεια στη σωστή προετοιμασία και το ήθος στους αγώνες κάνουν το τμήμα να ξεχωρίζει. Το ευχάριστο κλίμα ομάδας και η ξεχωριστή φιλική σύνδεση των μελών της ομάδας κάνουν ιδιαίτερες και αξέχαστες τις εμπειρίες των αθλητών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της αγωνιστικής ομάδας.

Πρόγραμμα:

Δευτέρα ως Παρασκευή: 16:00 – 18:00 Κολύμβηση και  18:00 – 19:00 Γυμναστική

Σάββατο: 7:00 – 9:00

(Οι αθλητές καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της πισίνας 15 λεπτά νωρίτερα.)

Προπονητές:

Θανάσης Καμπασακάλης, PhD

Πρώην αθλητής της κολύμβησης, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα κολύμβησης , κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» και πιστοποιημένος «Βιοχημικός της Άσκησης».

Θωμάς Σταμπόλος

Πρώην αθλητής της κολύμβησης, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα κολύμβησης , strength & conditioning specialist, personal & group trainer.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητικού προγράμματος του Ο.Φ.Θ., εγγραφές, κ.α., επικοινωνήστε με την κ. Βίκυ Αυγέρη, τηλ. 6983467188 και επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: ΟΦΘ Κολύμβηση.

Συλλογή Εικόνων
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Σταμπόλος Θωμάς
Καμπασακάλης Θανάσης

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr