2310 83 1333 Εγγραφή

Κολύμβηση

Κολύμβηση

Κολύμβηση

Η κολύμβηση είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα! Τα οφέλη που αποφέρει η ενασχόληση με την κολύμβηση τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία είναι πολλά και τεκμηριωμένα. Γενικά και περιληπτικά ως παραδείγματα θα μπορούσαν να αναφερθούν η ομαλή ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος των παιδιών, η προαγωγή της υγείας και η προστασία από παθήσεις καθώς και η ψυχοπνευματική βελτίωση και ωρίμανση.

Ο Ο.Φ.Θ. λειτουργεί πρότυπο κολυμβητικό πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο! Ακολουθώντας τις σύγχρονες επιστημονικές υποδείξεις και με έμφαση στην κατάλληλη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ομίλου μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά, γίνονται μέλη της πιο ευχάριστης ομάδας και φθάνουν μέχρι τη διάκριση! Και όλα αυτά, αθλούμενοι με τον καλύτερο τρόπο που μόνο η κολύμβηση μπορεί να προσφέρει!

Το κολυμβητικό πρόγραμμα του Ο.Φ.Θ.  είναι δομημένο σύμφωνα με ένα συνδυασμό των συνθηκών και της οργάνωσης της ελληνικής κολύμβησης με τα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα οργάνωσης και λειτουργίας κολυμβητικών ομάδων. Το αναγνωρισμένο και επιτυχώς δοκιμασμένο διεθνώς μακροχρόνιο πλάνο αθλητικής ανάπτυξης (LTAD) αποτελεί οδηγό για τη δομή και ανάπτυξη της ομάδας.  

Τμήμα εκμάθησης κολύμβησης (Επίπεδο 1)

Στο τμήμα εκμάθησης εντάσσονται αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 3,5 ετών και άνω

Τμήμα ακαδημίας (Επίπεδο 2)

Στο τμήμα της ακαδημίας προωθούνται τα παιδιά από το τμήμα εκμάθησης αφού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα

Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδα 3-4)

Στο προαγωνιστικό τμήμα εντάσσονται κυρίως παιδιά ηλικίας 9-12 ετών που προέρχονται από τις ακαδημίες

Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 4-6)

Εδώ εντάσσονται κολυμβητές και κολυμβήτριες από 13 ετών, έχοντας προετοιμαστεί στο προαγωνιστικό τμήμα

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr