2310 83 1333 Εγγραφή

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-09-2021

 Μετά την κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Κυριακή 26-09-2021, διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο των αρχαιρεσιών του ΟΦΘ, όπως φαίνεται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Σημειώστε πως αυτές οι αρχαιρεσίες θα εκτελεσθούν με την πρόσφατη αθλητική νομοθεσία και συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζεται ξεχωριστά. Για την επιλογή του Προέδρου τα μέλη χρειάζεται να βάλουν ένα σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματος του υποψηφίου που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 5 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

 

Αθλητές-τριες που συμμετείχαν στο 1ο ΠΠ Παράκτιας Κωπηλασίας

Μετά την πρώτη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών-τριών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας από τους δίδυμους αδελφούς Γκουντούλα (Ο.Φ.Θ.) και την Αλεξάνδρα Τσιάβου(Ν.Ο. Ηγουμενίτσας) στις 16-18 Αυγούστου 2013 στο Χελσιμποργκ Σουηδίας, μετά το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που έγινε στην Ελλάδα από τον Ο.Φ.Θ. στη Θεσσαλονίκη το 2014 σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, το 2021 υλοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας στην Ν. Περαία Θεσσαλονίκης στις 30+31 Οκτωβρίου 2021 από την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.-ο ΟΦΘ διέθεσε και εξοπλισμό και ανθρώπους.

Τακτική Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 2022

Σύμφωνα με το άρθρο 6 περί Γεινικής Συνέλευσης του καταστατικού του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται τα μέλη του, σε τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση την 25η Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην αίθουσα μελών του Ομίλου (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 12, 54642 Θεσσαλονίκη). 

Σε περίπτωση μή απαρτίας, η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00 στον ιδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, όσα μέλη κι αν παρευρεθούν.

Open 25ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2021, Optimist, ILCA 4, ILCA 6

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους ιστιοπλοικούς αγώνες "25ο Κύπελλο Χριστουγέννων" το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ο.Φ.Θ.

Υστερα από τις αρχαιρεσίες στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, και την πρόταση του νεοκλεγέντος Προέδρου, τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα πως η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος                                                 :  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Αντιπρόεδρος και Εφορος Κωπηλασίας  :  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΣΗΣ 

Γενικός Γραμματέας                                 :  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Ταμίας                                                      :   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ

Σελίδες

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η NEOTEX® AEBE | ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr