2310 83 1333 Εγγραφή

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-09-2021

 Μετά την κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Κυριακή 26-09-2021, διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο των αρχαιρεσιών του ΟΦΘ, όπως φαίνεται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Σημειώστε πως αυτές οι αρχαιρεσίες θα εκτελεσθούν με την πρόσφατη αθλητική νομοθεσία και συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζεται ξεχωριστά. Για την επιλογή του Προέδρου τα μέλη χρειάζεται να βάλουν ένα σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματος του υποψηφίου που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 5 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

 

Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 28 Φεβρουαρίου 2023

Τα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται σε τακτική Γενική Συνέλευση 2023, που θα γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα μελών του ΟΦΘ.

Επισυνάπτεται πρόσκληση με την αναλυτική αναγραφή των θεμάτων.

Επισυνάπτεται επίσης ο πίνακας με τα ονοματεπώνυμα των μελών του ΟΦΘ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Γενική Συνέλευση.

Ομιλος Φίλων Θαλάσσης 

26ο Κύπελλο Χριστουγέννων - ΟΦΘ

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης διεξήγαγε αγώνες Ιστιοπλοίας, το 26ο Κύπελλο Χριστουγέννων, από 28 έως 30 Δεκεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή περίπου 75 αθλητών-τριών, επτά ναυταθλητικών σωματείων.

Η φύση και το σώμα μας κινούν. Ο ΟΦΘ έχει την γνώση....

Ο Ομιλος Φιλων Θαλάσσης είναι υποστηρικτής της πράσινης γιορτής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας σκάφη ολυμπιακής και παράκτιας κωπηλασίας καθώς και σκάφη ιστιοπλοίας τα οποία θα συνοδεύουν το ηλιακό σκάφος (διαθέτει φωτοβολταικά πάνελ στην οροφή του).

Η διαδρομή του ηλιακού σκάφους με τα σκάφη του Ομίλου θα γίνει από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μέχρι τον Λευκό Πύργο, παράλληλα και κοντά στο πεζόδρομο της νέας παραλίας, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 11πμ.

Summer Sailing Camp 2022 Όμιλος Φίλων Θαλάσσης
Αγαπητοί γονείς, 
 
Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης με το Summer Sailing Camp 2022, φέτος το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοΐας, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Η υλοποίηση του Camp θα γίνει από την προπονήτρια Γαλήνη Καλαιτζογλίδου.
Ωρα Προσέλευσης :  8:00πμ
Ωρα αναχώρησης  :  15:00μμ
 
Οικονομική συμμετοχή:
Για 1 εβδομάδα
1 άτομο 80 ευρώ
2 αδέλφια 150 ευρώ
3 αδέλφια 200 ευρώ
 

Σελίδες

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η NEOTEX® AEBE | ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr