2310 83 1333 Εγγραφή

Παράκτια Κωπηλασί...

Παράκτια Κωπηλασία στην Ελλάδα = Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Γκουντούλας Νικόλαος Competition Manager Rowing Beach Sprint

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Αθανασιάσης και τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης χαιρετίζουν τη διεξαγωγή των αγώνων παράκτιας κωπηλασίας στου Μεσογειακούς αγώνες στην Πάτρα (25-27 Αυγούστου 2019).

Ο ΟΦΘ και το τμήμα παράκτιας Coastal Rowing Club το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τμήμα παράκτιας κωπηλασίας στη χώρα μας (εδώ και τέσσετα χρόνια) στηρίζουν τη παραπάνω διοργάνωση με τη συμμετοχή των:

1) Νικολάου Γκουντούλα ως Competition Manager Rowing Beach Sport

2) Απόστολου Γκουντούλα ως προπονητή συνοδό της Εθνικής Ομάδας στους Μεσογειακούς αγώνες

3) Αθανασίου Μητρούση ως εκπρόσωπο της FISA, πρόεδρο της επιτροπής Παράκτιας Κωπηλασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Αλλά και πρίν από τους εν λόγω αγώνες, ο ΟΦΘ και το Coastal Rowing Club προσέφεραν:

α) τα κωπηλατικά σκάφη για τη διεξαγωγή των αγώνων πρόκρισης παράκτιας κωπηλασίας στη Περαία Θεσσαλονίκης για τη διαμόρφωση της Εθνικής Ομάδας

β) τα απαραίτητα υλικά (σχοινιά, αλυσίδες, μπάλες-σημαδούρες....) για τη διαμόρφωση-στήσιμο του στίβου των αγώνων πρόκρισης στη Περαία

γ) τα κωπηλατικά σκάφη για την προετοιμασία όλων των αθλητών του ΝΟΘ και του ΙΟΘ που προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα, από την ημερομηνία των αγώνων πρόκρισης  μέχρι την έναρξη των Μεσογειακών αγώνων.

Ο ΟΦΘ είναι ο μοναδικός Ομιλος στην Ελλάδα που συμμετείχε στους αγώνες πρόκρισης και με αθλητές της παράκτιας κωπηλασίας (όχι της Ολυμπιακής) με αξιοπρεπέστατη-ανταγωνιστική εμφάνιση.

Οι αθλητές που προκρίθηκαν στην Εθνική ομάδα είναι όλοι αθλητές της Ολυμπιακής κωπηλασίας, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ιδιαίτερα δε ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας Τσιβόγλου Παναγιώτη, Χατζηπατέρα Κωνσταντίνο και στην αθλήτριά μας Πρίγκου Ευσέβεια.

Ελπίζουμε - ευχόμαστε η διεξαγωγή των αγώνων παράκτιας κωπηλασίας στους Μεσογειακούς αγώνες στη Πάτρα, να συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Τέλος ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Manager των αγώνων Νικόλαο Γκουντούλα (προπονητή μας του coastal rownig).  Εμείς και αθλητές-τριές του τμήματος τον περιμένουμε να επιστρέψει υγιή, κεφάτο για την έναρξη των προπονήσεων αρχές Σεπτεμβρίου.

ΟΦΘ

Συλλογή Εικόνων
Γκουντούλας Νικόλαος προπονητής ΟΦΘ
Νικόλαος και Απόστολος Γκουντούλας, mentor coach της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας
Παναγιώτης Τσιβόγλου, Κωνσταντίνος Χατζηπατέρας ΟΦΘ
Πρίγκου Ευσέβεια, ΟΦΘ
ΟΦΘ coastal rowing club, Αρμενιστή 2019
Νίκος Γκουντούλας, Απόστολος Γκουντούλας, Αθανάσιος Μητρούσης ΟΦΘ
Coastal rowing club συμμετοχή στους αγώνες πρόκρισης Περαία
Αφοι Γκουντούλα, ΟΦΘ, Δέν σταματάμε
Γκουντούλας Νικόλαος Competition Manager Rowing Beach Sprint
Share: 

Δείτε Επίσης

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 2021
12 Σεπ 2021

Ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ.

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, BACH SPRINT FORMAT 31-07-2021 ΟΦΘ
25 Ιουλ 2021

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing club Thessaloniki, διοργανώνουν επίσημους αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στη μνήμη του Θανάση Μητρούση στο Θερμαικό κόλπο της πόλης μας και συγκεκριμένα σ

Έμπρακτη υποστήριξη από Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
23 Δεκ 2020

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Λεωνίδας Αθανασιάδης και τα μέλη του ΔΣ, αναλογιζόμενοι τις δυσμενείς εξελίξεις λόγω της πανδημίας που επηρεάζουν αρνητικά όλη την αθλητική οικογένεια, δηλώνουμε πως αναγνωρίζουμε

Κουπί και Πανί - Ομιλος Φίλων Θαλάσσης
02 Οκτ 2019

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου μαθητές-τριες του 1ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας και ενημερώθηκαν βιωματικά στη χρήση του κουπιού και του πανιού. 

Εορτή κοπής βασιλόπιτας ΟΦΘ 2019 - Αθλητές - Αθλήτριες ΟΦΘ
23 Φεβ 2019

Η οικογένεια του Ομίλου μας γίνεται όλο και πλουσιότερη κάθε χρόνο. ΟΦΘ

23 Φεβ 2019

Στην καθιερωμένη εορτή κοπής βασιλόπιτας 2019 ΟΦΘ, στις 19 Φεβρουαρίου, βραβεύθηκαν οι αθλητές - αθλήτριες για τις επιδόσεις - διακρίσεις των κατά το 2018.

Εορτή κοπής βασιλόπιτας ΟΦΘ 2019 - Βραβεύσεις αθλητών-τριών για το 2018, προσκαλεσμένοι μας.
23 Φεβ 2019

Στην καθιερωμένη εορτή κοπής βασιλόπιτας ΟΦΘ 2019, στις 19 Φεβρουαρίου 2019, ανταποκρίθηκαν γονείς, φίλοι, μέλη, ναυταθλητικά σωματεία, ομοσπονδίες, τοπική αυτοδιοίκηση...

Εορτή κοπής βασιλόπιτας ΟΦΘ 2019 - Βραβεύσεις αθλητών-τριών για το 2018
23 Φεβ 2019

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα ώρα 19:00 στην αίθουσα του Ολυμπιακού Μουσείου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία - συμμετοχή η εορτή κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου μας.   Το τυχερό κομμ

30TH INTERNATIONAL OPTIMIST TROPHY PALAMOS
22 Φεβ 2019

Ο Αναστάσης μας, έλαβε μέρος στη 30η διεθνή διοργάνωση αγώνων optimist στο λιμάνι Palamos στην Ισπανία, απο 13 έως 17 Φεβρουαρίου και μεταξύ 536 σκαφών και πολύ καλών αθλητών-τριών, τερμάτισε στη 1

12 Φεβ 2019

Αξιότιμα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης

23ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2018
29 Δεκ 2018

Οι αγώνες Ιστιοπλοίας "23ο Κύπελλο Χριστουγέννων 2018" ολοκληρώθηκαν με την υλοποίηση των ιστιοδρομιών στις δύο πρώτες ημέρες.  Σήμερα λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών δέν υλοποιήθηκαν ιστιοδρομί

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr